Over ons

Tubiorganic is in 2012 begonnen als een Instagram account en thans uitgegroeid tot een webwinkel. Dit initiatief is ontstaan na een lange zoektocht naar 100% natuurlijke producten. De naam spreekt voor zich: ‘To Be Organic’.

Tugba, de oprichter, is moeder van drie kinderen, die net als iedere andere ouder het beste wil voor haar kinderen. Haar beweegredenen om de beste en eveneens natuurlijke producten aan te bieden aan eenieder begon vanwege persoonlijke voorvallen.

Met de geboorte van haar zoon en bijkomende complicaties, heeft zij zware periodes achter de rug gehad.
Het belanden bij de KNO arts, waar vastgesteld werd dat haar jonge zoon onder het mes moest, is haar drijfveer geweest om zich te richten op een nóg holistischere en natuurlijkere levenswijze dan die zij al degelijk hadden.

Middels haar opleiding en eigen onderzoeken is het Tugba, als kruidengeneeskundige, gelukt om haar zoon met de jaren mee volledig te herstellen. De operatie werd daarmee redundant.
Door middel van haar expertise heeft zij jarenlang zowel in binnen- als buitenland de meest natuurlijke producten in haar puurste vormen weten te achterhalen en deze te benuttigen. Dit betreft onder andere producten waarin geen eigenaardige stoffen zitten zoals; sulfaten en aluminium.

Een fabrikant mag de term “natuurlijk” al op zijn etiketten plaatsen, mits er al louter 1% van een natuurlijke stof in zit. Hierbij speelt ook dat er verschillende termen zijn die een fabrikant mag plaatsen op zijn verpakking onder de mom van ‘biologisch’ of ‘natuurlijk’. Het is daarom van belang dat ieder individu altijd de ingrediënten zorgvuldig naleest en zich niet laat misleiden door de bestaande ‘bio-etikettering’.
De producten die bij ons in de webwinkel worden aangeboden zijn geselecteerd op puurheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen door mijzelf en mijn team.

Wij zijn ervan overtuigd dat er veel mensen zijn die – net als ons – beseffen dat een gezonde levensstijl van cruciaal belang is in dit tijdperk. Nog elke dag zijn wij blij en dankbaar dat wij onze kennis en producten mogen delen met anderen.
Ons doel is dan ook om jullie te attenderen en uit te nodigen om het gebruik van natuurlijke producten te vergroten; wat wij tevens zullen blijven doen en wél met veel passie!

Stay Healthy. Stay Organic.

– Team Tubiorganic