Barnsteen ketting kind

27.50

Wat is barnsteen?

Barnsteen draagt ook wel de naam Amber. Deze “steen” is feitelijk geen steen maar een fossiele hars afkomstig van naaldbomen. Deze hars droop miljoenen jaren geleden uit de bomen en is vervolgens versteend. De hars is afkomstig van naaldbomen en bood de bomen bescherming tegen insecten en schimmels.

Wat is de werking ?

Barnsteen wordt door de homeopathische geneeskunde als een natuurlijk pijnstillend middel erkend. Ideaal dus bij o.a. tandjesleed.

Barnsteen bied ondersteuning bij het doorkomen van baby tandjes. Tandjesleed zorgt voor pijn en onrust bij je baby. Door het dragen van barnsteen wordt deze periode als minder intens ervaren door zowel de baby als door ouders. Dit komt doordat barnsteen een bepaald zuur bevat wat vrij komt wanneer het wordt verwarmd.

Fysiek heeft barnsteen een pijnstillende en verzachtende werking. Daarnaast heeft barnsteen positieve invloed op de darmwerking. De darmen van jouw baby zijn vanaf geboorte volop aan het rijpen. De grote overgang van vloeibaar naar vast voedsel kan worden ondersteund door jouw baby barnsteen te laten dragen.

Is het veilig bij baby’s ?

Onze barnsteen sieraden worden met veel aandacht handgemaakt. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Elke barnsteen kraal is apart geknoopt. Door deze knoopjes zal de ketting breken wanneer deze op hoge spanning komt te staan, zonder dat alle steentjes van de ketting losraken.

Elk barsteen ketting is goedgekeurd, gecertificeerd door GLT ( gemological laboratory of Turkey) en heeft een eigen amber report.

Gebruiksaanwijzing:

Was de amberkleurige babyhalsband voor gebruik met warm water en droog hem goed af. Om de energie te zuiveren, laat je de barnsteen elke 2-3 maanden ‘s nachts in aarde of steenzout water weken en ‘s ochtends in warm water afspoelen. Pas op dat er geen modder op het touw van de ketting komt.

Let op

Het is belangrijk op te letten dat je kleintje de ketting niet in zijn of haar mond stopt, dan wel kauwt op de stenen. Onder druk kan een steen splijten en zo los komen van de draad. Het is geen speelgoed en dient alleen onder toezicht gedragen te worden.

Wij raden het aan om voor de veiligheid van uw baby de ketting ‘s nachts af te doen en overdag te dragen.

Wissen
Barnsteen ketting kind