Sint janskruid olie

16.95

Sint janskruid olie 100 ml

Sint janskruid staat bekend met het gebruik bij sombere stemmingen, innerlijke onrust en prikkelbaarheid.

Sint janskruid olie kan zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt.

• Voor uitwendig gebruik: Een paar druppels worden op de brandwond of wond gedruppeld en in dat gebied gemasseerd. Als je het als verzorgende olie gaat gebruiken is het aan te raden om een paar druppels op je huid te druppelen en in te masseren als je bijvoorbeeld ‘s avonds niet in de zon gaat. Het kan geen kwaad om het de hele nacht op je huid te houden. Maar als je een druppel op je pols laat vallen en even wacht, heb je van tevoren een mogelijke allergiesituatie gesignaleerd.

•Voor inwendig gebruik: Een theelepel sint-janskruidolie kun je direct drinken. Je kunt sint-janskruidthee maken van sint-janskruidolie of duizendguldenkruidplant. Je kunt het consumeren door een paar druppels sint-janskruidolie toe te voegen aan heet water om sint-janskruidthee te maken met de sint-janskruidplant, kook je het drinkwater en giet je het in een glazen theepot.

Zelfs als het een wondermiddel is, als je het als een behandeling gaat gebruiken, moet je zeker je arts raadplegen voordat je het inwendig gebruikt. Vergeet niet dat duizendguldenkruid geen medicijn is, het is een kruidensupplement.

Op voorraad

Sint janskruid olie

16.95